30 juli 2012

day 4 - in italia



































Ifall vattnet skulle stiga det minsta skulle kyrkans botten bli under vatten. Det har hänt men nuförtiden skyddas det med att sätta någon sorts vägg framför så vattnet inte skall rinna in i kyrkan.





































Då vi åt på Hard Rock Cafe fanns det massor med gitarrer och kläder som kändisar donerat.





























den här tavlan som var ganska så stor är värd biljoner. Inne i tavlan finns äkta diamanter,rubiner, guld och allt man bara kunde drömma om. Den finns inne i Marcus kyrkan och är egentligen förbjuden att fota.










Världens längsta inlägg. Hoppas det inte gör något men det fanns mycket fina saker i Venedig som var värda att lägga upp så ni ska kunna se. 
På morgonen klockan 6 kom en buss och hämtade oss. Vi satt två timmar i bussen och därefter åkte vi en motorbåt i en timme. Efter denna färd var vi framme i Venedig. Det fanns inga bilar eller bussar där för det finns ju bara hav(en kanal) runtomkring. Vi gick runt och kollade vad man kunde hitta på Venedig. Där fanns smala gator som var urgamla, fina broar och en massa kyrkor. Vi gick omkring i två timmar och så var det dags för en gondol utfärd. De är de smala träbåtarna och det var fint att sitta och se hur Venedig såg ut från havet. Då vi åkt i gondolerna var vi väldigt hungriga så vi passade på att gå äta till Hard Rock Cafe när det en gång fanns där. Då vi ätit gick vi in till Marcus kyrkan som är jätte vacker. Man skulle aldrig tro på hur fin den är förrän man sett den. Därefter började färden hemåt och vi kom till hotellet klockan tolv på natten och gick genast och sova för det var en lång dag vi hade varit med om.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar